Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame in LLDL is nogal vol van zichzelf: “Ik ben bovengemiddeld knap”

lldl uiterlijk

Er is niks mis met een gzonde dosis zelfvertrouwen, maar ‘bescheidenheid siert de mens’. Deelneemster Chantal in de SBS-datingshow Lang Leve de Liefde heeft dit laatste duidelijk nog niet helemaal goed begrepen. In tegendeel, in gesprek met haar date laat ze uitgebreid weten dat ze zichzelf zelfs behoorlijk knap vindt.

lldl uiterlijk

‘Duizend complimentjes per dag’ 

Terwijl de twee aan tafel zitten voor een eerste kennismaking, probeert Chantal’s date aan te geven dat hij op iemands persoonlijkheid valt en dat uiterlijk wat hem betreft een ‘pluspunt’ is. Zodra het woordje ‘uiterlijk’ is gevallen, duikt Chantal er bovenop door aan te geven dat zijzelf niet onder het kopje ‘wat lelijker’ valt en is ze naar eigen zeggen ‘bovengemiddeld knap’. Ondanks dat haar date probeert te benadrukken dat uiterlijk voor hem niet het belangrijkste is, gaat ze maar door. Zo zegt ze dagelijks wel duizend complimentjes te krijgen op Whatsapp.

Van een mooi bord kan je niet eten

Kijkers kunnen hun ogen dan ook bijna niet geloven, zo blijkt wel uit de ontploffing in de reacties die het fragment op de LLDL-Facebookpagina veroorzaakt. Zo schrijft ene Sonja: “Ik vind haar arrogant ,overheersend en bovendien loopt ze vreselijk naast haar schoenen. Logisch dat ze nog vrijgezel is met zo overheersend eigendunk karakter bah bah”, en Cin Dy: “”Van een mooi bord kan je niet eten.”

Check het fragment met ‘bovengemiddeld knappe dame’ in LLDL hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like