Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame krijgt veel haat online om man: ‘Mensen zeggen dat hij te knap voor me is’

Met wie je ook in een relatie bent, mensen hebben er altijd wat over te zeggen. Zo is dit stel, waarover we het in dit artikel zullen hebben, ook slachtoffer van lelijke opmerkingen. Men vindt namelijk dat de man veel te knap is voor de vrouw om met haar in een relatie te zijn.

Negatieve opmerkingen

Regina Miyares (28) en haar man Josh (24) die in Boston, Massachusetts wonen, worden vaak geconfronteerd met het oordeel dat Josh te knap zou zijn voor Regina. Het koppel, dat in 2019 trouwde, zijn sindsdien begonnen met het documenteren van hun huwelijk en conceptie op sociale media, terwijl ze ook ongewenste opmerkingen van gebruikers ontvingen. “Er zijn mensen geweest die tegen me zeiden: ‘Oh wow, het verbaast me dat jullie samen zijn omdat Josh zo actief en in vorm is’,” zei Gina, in navolging van de reactie van degenen die denken dat haar relatie niet echt is en ze vond steun van verschillende mensen dicht bij haar, inclusief de directeur van haar school, die zei “ze weten niet hoe het is om onvoorwaardelijke liefde te voelen”.

Verliefd en gelukkig

Gina en Josh ontmoetten elkaar als collega’s in 2017 en begonnen in 2018 te daten na een periode van vriendschap. Hun liefde bloeide op en hun huwelijk is zalig. Josh is erg boos op de oppervlakkigheid van de gebruikers. “Het is triest om te zien dat mensen deze dingen over mijn prachtige vrouw zeggen”, zei hij, terwijl hij uitlegde dat het hem stoort dat mensen onnodige negatieve opmerkingen maken over Regina’s uiterlijk. Niets lijkt hun liefde echter in de weg te staan: de twee jonge mannen verklaren dat ze erg verliefd en gelukkig zijn samen.

Beeld: Facebook

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like