Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame kan geen baan vinden vanwege haar bijzondere uiterlijk

bijzondere uiterlijk

Een baan vinden kan soms heel moeilijk en frustrerend zijn. Dat kan liggen aan verschillende zaken, waaronder niet voldoen aan de eisen, er is reeds iemand gevonden, noem maar op. Deze 26-jarige kan om heel andere reden geen werk vinden, namelijk haar nogal bijzondere uiterlijk.

Geen baan vinden

De jongedame waarover we het hebben is een ene Amber Luke, ook bekend als ‘Blauw-witte draak’. Vanwaar die naam vraag je je zeker af? Dat komt omdat Amber, die afkomstig is uit Brisbane, Australië zo’n € 225.000 heeft uitgegeven, alleen aan haar uiterlijk. Tijdens het transformeren is ze zeker een belangrijk feit vergeten en dat is dat een baan vinden met een uiterlijk als van haar heel uitdagend is en dat hebben we keer op keer gezien. Momenteel is de helft van haar lichaam getatoeëerd dat trok op Instagram ook haar duizenden volgers aan. Echter trekt haar uiterlijk niet zoveel banen aan, ze is dus op zoek naar een baan waar er minder wordt gelet op hoe je eruit ziet.

Denk goed na

Een baan vinden is niet het enige waarmee het minder goed gaat, maar ook met haar gezondheid gaat het niet zo goed gaf ze aan in een radio programma. Volgens haar gaat het meer om haar mentale gesteldheid. Ze geeft ook aan dat een ingreep haar beter zal laten voelen. De laatste tijden zijn we wel een aantal gevallen zoals van Amber tegengekomen. Heel opmerkelijk bij deze mensen is dat ze het allemaal heel moeilijk hebben een baan te vinden, denk dus goed na voordat je de helft van je lichaam gaat tatoeëren!

Check ook: Melissa wordt bijna overal geweigerd vanwege gezichtstattoos (sgxl.nl)

Bron & beeld: Braw

You May Also Like