Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dame in LLDL snapt lichaamstaal van date niet: ‘Plaatsvervangende schaamte!’

lldl

Programma’s als “First Dates” en “Lang Leve de Liefde” zijn gebaseerd op het vinden van jouw grote liefde. In tegenstelling tot “First Dates” krijgen koppels in “Lang Leve de Liefde” uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen. En dat werpt soms, maar zeker niet altijd, zijn vruchten af.

lldl

In bad

In “LLDL” breng je in alle rust, in een luxe villa met alle decoraties, tijd met elkaar door. Denk maar aan koken, een film kijken, een vuur maken, en natuurlijk samen in de beruchte hot tub. Dit laatste is een van de meest populaire activiteiten onder de aanwezigen, dus het kan behoorlijk heet worden in dat bad, waar al flink wat eerste kussen gegeven zijn. Niet elke kus was echter even succesvol, zoals deze.

Intiem

De vrouw in de video vrouw denkt dat ze zeker weet hoe haar date in elkaar zit. Ze was op zoek naar iemand met een sterk karakter, iemand met wijsheid, met wie je een goed gesprek kan voeren en die zijn zaakjes voor elkaar heeft. De man zei echter dat hij in het bijzonder iemand nodig had met wie hij intiem kon zijn. Ze begreep het onmiddellijk en begon in de hot tub naar hem toe te zwemmen. Na anderhalve schoolslag bereikte ze haar bestemming. Het wordt wel een beetje intiem. Een kleine kus, nog een. De dame in kwestie stelt meteen de vraag: “Dat vind je wel lekker, heh?” Het antwoord is echter niet waar ze op had gehoopt.

Plaatsvervangende schaamte

Veel kijkers reageren dan ook op het fragment op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde. Zo schrijft ene Christel: “Neeejjjjj, waarom doe je dit?? Heel zijn houding zegt, blijf uit m’n buurt….. 😂😂😂“, en Martine: “Durf maar met een half oog te kijken 😬😬😬 Iets met ongemakkelijk en plaatsvervangende schaamte 🤦🏽‍♀️

Check hier de hele aflevering:

Bron en beeld: Facebook

You May Also Like