Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dame in LLDL krijgt nu al de pijnlijkste afwijzing 2023!

lldl afwijzing 2023

Het jaar is maar net begonnen en we zien nu al “pijnlijke” dingen gebeuren in het televisie programma Lang Leve de Liefde. Bepaalde deelnemers doen mee om hun wederhelft te vinden, anderen weer voor populariteit. Ze vinden helaas niet altijd wat ze zoeken. Zoals deze LLDL-deelneemster, die mogelijk nu al de pijnlijkste afwijzing van 2023 in haar zak kan steken…

Een spannende prijs

De volgende deelnemers besloten een spelletje Jenga te spelen. De vrouw in kwestie vindt de strijd om ‘de eer’ echter niet spannend genoeg. Ze wilt namelijk dat de winnaar beloond moet worden. Wie verliest, die kookt vanavond, zal de prijs voor de winnaar zijn, besloot de heer. Dat vond de dame niet spannend genoeg, een kus voor de winnaar vind ze een betere optie. En niet zomaar eentje. . 

lldl afwijzing 2023
Beeld: Facebook

“Met tong”

Al snel werd duidelijk dat de kus “met tong” moest zijn: “Zonder tong doe ik ook met familie en vriendinnen, met tong geeft het een extra dimensie!” Het lijkt erop dat de beste man het eens is met de “prijs “. Misschien verwacht je al wat daarna gebeurd: de toren valt om bij haar volgende zet. We vermoeden dat ze een lichte opzet in het spel heeft. Maar als het tijd is om de prijs te “overhandigen” doet de man iets onverwachts.

Check het fragment met de pijnlijkstee afwijzing van 2023 in LLDL hier!

Check ook: LLDL-deelnemers alleen maar met zichzelf bezig: “Badeendje is veel interessanter” – SGXL.NL

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like