Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame gaf fortuin uit om er anders uit te zien dan gemiddelde persoon: “Maakt me gelukkiger”

Beeld: Instagram

Een dame die duizenden dollars heeft uitgegeven aan “body modification” om haar imago te transformeren, voelt zich eindelijk als haar ware zelf wanneer ze in de spiegel kijkt. De 26-jarige Jessy uit Kansas, legde in een recent interview uit waarom ze zoveel geld uitgeeft aan revisies, tatoeages en piercings.

Zo begon het

De zelfverklaarde niet-binaire Amazon-medewerker zegt dat het veranderen van haar imago haar zoveel vreugde brengt. In een exclusief gesprek legde Jessy uit dat ze ongeveer 14 was toen ze voor het eerst geïnteresseerd raakte in het veranderen van haar uiterlijk. Haar neef had een stretcher om het gat in haar oor op te rekken, wat Jessy aantrekkelijk vond. De rest is geschiedenis. Haar oorlellen zijn nu behoorlijk uitgerekt en er zijn veel andere “aanpassingen” zoals hoornhuidimplantaten.

Beeld: Instagram

De reden

Op de vraag waarom al deze lichaamsaanpassingen zijn gedaan, antwoordde Jessy: “Toen ik voor de eerste keer zulke dingen zag, dacht ik: dat ziet er cool uit! En dan laat je iets doen en weet je van geen ophouden meer. Je wil steeds meer en groter. Vroeger was ik een angstig persoon, ik las boeken en studeerde, meer niet. Ik wilde nooit opvallen. Maar nu, hoe meer ik verander, hoe gelukkiger ik me voel.”

Kritiek

Jesse woont in Kansas, een van de meest religieuze staten van de Verenigde Staten. Dit leidde tot enkele scherpe opmerkingen. Terwijl sommige “lief en vleiend” zijn, kunnen anderen de volgende vragen stellen: “Wat is je probleem?” “Andere mensen zeggen dan weer dat ik mezelf verpest. Mensen zijn online veel gemener dan in het echte leven. Sommige mensen hebben me verteld dat ik naar de hel zal gaan. Anderen zeggen dan weer dat het geen wonder is dat niemand van me houdt. En dat terwijl ik een vriend heb met wie ik ga trouwen”, aldus Jessy.

Ook een leuke kant

Maar hoewel Jessy toegeeft dat ze een aantal moeilijke ervaringen heeft gehad, zegt ze ook dat de gemeenschap voor lichaamsaanpassing geweldig is en dat ze veel gelijkgestemde vrienden heeft ontmoet. Ze heeft ook vrienden die in het Guinness Book of World Records hebben gestaan, en ze zegt dat het fijn is om te weten dat ze deel uitmaakt van een “ondersteuningsnetwerk”. Jessy zei dat ze tot nu toe in totaal ongeveer €7.000,- tot €10.000,- heeft uitgegeven, en ze is niet van plan om snel te stoppen. Maar meer tweaks hebben geen prioriteit: “Ik spaar voor een huis met mijn partner en dat komt nu op de eerste plaats.”

Advies

Ten slotte heeft Jessy wat advies voor iedereen die een lichaamsaanpassing overweegt of voor iedereen die zich een beetje anders voelt dan alle anderen. Ze zegt: “Wees gewoon jezelf en geloof vooral ook in jezelf. Wat je in de spiegel ziet en wat je wilt, betekent meer dan wat anderen denken. Ze kennen je niet en weten niet wie je bent.”

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like