Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame dumpt vriend direct nadat ze 4 miljoen winnen met lot op haar naam

miljoen winnen
Beeld: Pexels

De loterij winnen! Wie wil dat nou niet?! Je hebt zeker al zoveel dingen in je hoofd die je met dat geld zou kunnen doen; een auto kopen, een huis bouwen of het delen met je geliefde. Kirk Stevens dacht zijn loterijwinst te delen met zijn geliefde, maar dit bleek een nachtmerrie voor hem te worden. Ze slaagde namelijk erin om de € 4 miljoen, ja je leest het goed, op haar naam te krijgen, zonder hem maar een ​​cent te geven en ging er vandoor.

Al het geld op haar naam

Kirk (39) en Laura (40) woonden samen in het plaatsje Nottingham. Kirk zorgde ervoor dat hij de huur elke maand uit zijn eigen geld betaalde, zodat zijn vrouw dat niet hoefde te doen. Ook hadden de twee besloten dat ze elke week een lot zouden kopen en op een dag gelukkiger samen zouden leven, maar dat was niet het geval, vooral niet voor Kirk. Ze wonnen uiteindelijk de loterij en zetten dolgelukkig allebei hun handtekening op de cheque. Maar wat er daarna gebeurde, liet velen, vooral Lirk, sprakeloos achter. Met dat geld zouden ze een bedrijf beginnen, totdat Laura besloot al het geld voor zichzelf te houden en Kirk te verlaten. Met al het geld voor zichzelf kocht ze twee honden, die waarschijnlijk Kirk zouden moeten vervangen, en een huis van 600.000 euro.

De persoon die het winnende lot koopt

Ondanks de handtekening van de man ook op de cheque stond, betekende dat niets, omdat het bedrag volledig gestort wordt op de rekening van de persoon die het winnende lot heeft gekocht. Teruggeslagen zegt Kirk; we hadden plannen voor de toekomst. We zouden samen een pand kopen en een imperium opbouwen.” Na de overwinning “zei ze dat ze niet meer bij me wilde zijn. Het was alsof het geld haar de zekerheid gaf alles weg te kunnen gooien, ze voelde zich superieur aan mij.” De man zou graag tenminste 10% van het geld willen om zichzelf, zonder haar, te kunnen opbouwen.

Plaats jezelf in de schoenen van Kirk of Laura. Wat zou jij hebben gedaan in zo een geval?

Check ook: JONGSTE LOTERIJWINNARES OOIT WILDE LOTERIJ AANKLAGEN: ‘LEVEN VERANDERDE IN EEN NACHTMERRIE’

Bron: Curioctopus

Beeld: Pexels

You May Also Like