Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dame die klaagt dat ze rekeningen niet kan betalen koopt voor €160 kerstcadeautjes voor honden

Een hondenbezitter die deze winter moeite heeft om haar rekeningen te betalen, zegt dat ze nog steeds €160 aan kerstcadeaus voor haar huisdieren zal kopen omdat het haar ‘baby’s’ zijn.

Geen Secret Santa

Fay Skerritt, 30, zegt dat ze oude kleren hergebruikt en dit jaar geen Secret Santa zal doen, zodat ze het zich kan veroorloven om haar geliefde viervoeters te verwennen. Fay, die in Londen woont met haar cockapoos Lola en Fudge, zei dat ze tot 80 aan cadeaus voor elke hond zal uitgeven omdat ze “graag leuke dingen voor ze koopt”. Ze vertelde The Sun: “Ze zijn als mijn baby’s, het zijn mijn kinderen. Ze kunnen zichzelf niet verwennen, dus ik geef ze graag leuke dingen.”

Toen er gevraagd werd hoe ze erin slaagt om de mooie cadeaus te betalen te midden van de crisis van de kosten van levensonderhoud, zei ze: “Ik ga absoluut niet uitgeven aan dingen die ik vorig jaar rond deze tijd zou hebben. “Ik heb moeten bezuinigen op cadeaus voor mijn familie. We hebben net gezegd dat we dit jaar geen grote cadeaus gaan doen. Ze voegde eraan toe: “Ik was van plan een winterjas voor mezelf te kopen, maar ik vond een oude jas en dacht ‘ik ga gewoon mijn oude spullen dragen’.

€160 aan kerstcadeautjes

De cadeaus van de gelukkige huisdieren omvatten elk een trui om ze warm te houden tijdens winterwandelingen en een mand met gezonde lekkernijen om van te snoepen. Fay zal ook een nieuw bed voor ze kopen en een handdoek met ritssluiting om ze gezellig te houden en te voorkomen dat ze met modderige poten door haar flat rennen.

fayskerritt/TikTok


Bron & beeld: curioctopus

You May Also Like