Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame belandt met auto in gebouw tijdens rijexamen

rijexamen

Nerveus zijn is normaal, maar het voelt niet altijd zo goed aan. Er zijn verschillende dingen die een mens zenuwachtig kunnen maken, waaronder het rijexamen. Vraag het maar aan deze tiener die de auto dwars door een gevel parkeerde.

Rijexamen

Op Facebook kun je van alles tegenkomen en deze week stuitten we op een bericht van de Buffalo Police Department uit Minnesota dat zeker onze aandacht trok. Dit is een les voor je, zeker als je binnenkort je rijexamen gaat doen. Zoals we weten hebben ze in de VS veel auto’s die automatisch zijn. Belangrijk om te weten is dat deze automatische versnellingsbak zijn eigen bijzonderheden heeft. Deze tiener kwam er op de harde manier achter, namelijk tijdens haar rijexamen.

rijexamen
Beeld: Pexels

Niet goed afgelopen

Drie belangrijke dingen waar je zeker rekening mee moet houden tijdens je rijexamen zijn: vooruit, achteruit, neutraal en parkeren en daarnaast moet je gefocust zijn. Dit 17-jarige meisje schakelde per ongeluk naar de vooruit versnelling in plaats van achteruit te rijden. Daardoor kwam ze door de gevel van een gebouw terecht. We zijn blij dat het gebouw leeg was en ze niet gewond raakte. De 60-jarige rij-examinator werd echter lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. We gokken zo dat ze niet geslaagd is voor haar rijbewijs.

Bron: Ongelooflijk

Beeld: Pexels

You May Also Like