Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dakloze man vertelt hoe hij €1300,- per maand verdient met huur

Dakloze man
Beeld: YouTube

Dakloos, het woord zegt het al: iemand die geen dak boven het hoofd heeft. Maar de dakloze man over wie dit artikel gaat, is een complete uitzondering daarop. De beste man uit London heeft niet alleen maar een huis, maar verdient ook nog eens 1300,- per maand, terwijl hij als een dakloze leeft.

“Ik bezit eigenlijk een huis”

Dom onthulde het schokkende nieuws in een interview en legde uit dat hij door zijn heroïne- en crackverslavingen op straat was beland. “Ik bezit eigenlijk een huis”, geeft hij toe, voordat hij uitlegt dat hij op jonge leeftijd verslaafd raakte aan heroïne. Hoewel hij zeven jaar nuchter bleef, werd hij opnieuw verslaafd. Dom legde uit dat hij een geweldige ‘middenklasse’-jeugd had in het Verenigd Koninkrijk en hoewel hij academisch niet de beste was op school, was hij goed in sport, wat hem een ​​studiebeurs opleverde.

Beeld: YouTube

Het begin

Maar toen hij in de puberteit kwam, veranderde zijn leven. Dom zei: “Ik werd gewoon f****g gek… Drinken, drugs, alles. Eerst rookte ik wiet toen ik 13 was en daarna ging ik over op bijna alles. Het is behoorlijk zwaar op het moment”, zei hij over zijn huidige leven. “Ik rookte voor het eerst heroïne toen ik ongeveer 17, 18 was. En ik was meteen verslaafd.” Hij legde uit dat hij zeven jaar clean was nadat hij in de ontwenningskliniek was beland, maar dat hij ten onrechte dacht dat hij weer aan de drugs kon en stopte omdat hij al zo lang clean was. “Zodra ik het weer deed, was ik verslaafd”, voegde hij eraan toe.

€1.300,- per maand

Dom legde uit dat hij vijf keer naar een afkickkliniek ging, waarvan er één hem ongeveer €50.000,- kostte. Hij onthulde hoe hij momenteel zijn drugsverslaving verder ontwikkelt en zei dat zijn eigendom hem ongeveer €1.300,- per maand aan huur opleverde, die hij aan drugs uitgeeft. Dom zegt ook te bedelen, wat hem tussen de 200 en 300 euro per dag opbrengt. “Ik slaap buiten het station”, voegde de huisbaas eraan toe. Hij legde uit dat toen zijn eerste zoon werd geboren, zijn vader het huis kocht zodat zijn zoon een plek zou hebben om te wonen. Dom zei dat er manieren waren om uit de situatie te komen, maar hij nam de “ontgroende” beslissing vanwege “de hoeveelheid drugs die hij gebruikte”.

Een wens

Dom beweert dat hij niet langer de steun van vrienden en familie heeft en voegt eraan toe: “Wat voor geld ik ook krijg, ik geef het vrijwel allemaal uit aan drugs.” De huisbaas schat dat het huis dat hij bezit ongeveer €530.000,- waard is. Maar hij denkt dat de verkoop hem in een gevaarlijke situatie van drugsverslaving kan brengen. Dom zei dat als hij één wens mocht hebben, het zou zijn om “een normaal leven te leiden” en niet “afhankelijk te zijn van cocaïne en heroïne”.

Bron: braw.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like