Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Daar is ‘ie weer: de populaire opblaasjacuzzi bij Bol.com!

Daar is 'ie weer: de populaire opblaasjacuzzi bij Bol.com!

Wat is lekkerder dan een warm bad nemen na een pittige dag op je werk of een lange dag studeren? Niks! Het enige nadeel: grote kans dat je niet eens een bad hebt. En om nou elke week naar de spa te gaan… ietsie te duur. Bol.com komt je tegemoet en heeft de populaire opblaasjacuzzi voor een spotprijsje in de aanbieding!

Geen bad

Met de huidige huizenmarkt is het niet gek dat je ‘ja’ zegt tegen een koop- of huurwoning als er geen bad in zit. Je moet nou eenmaal concessies doen wil je nog een dak boven je hoofd hebben. Met de hulp van Bol kun je dus wél een eigen bad hebben..

Opblaasjacuzzi van Bol.com

Het bubbelbad is groot genoeg voor 4 man en staat binnen 15 minuten. Je hoeft niet eens je eigen longinhoud te verpesten met het opblazen, want je krijgt er gewoon een automatische luchtpomp bij. Genoeg tijd dus om wat snacks en drinken te pakken én om je favoriete serie uit te kiezen. Het bubbelbad kun je verwarmen tot een temperatuur van 42 graden en uiteraard zijn er functies om lekkere bubbels te creëren.

Goedkoop

Het beste van allemaal? Het is nog best betaalbaar ook! Als jij ook na je werk of studie wat vaker wil relaxen in een warm bubbelbad, sla dan snel je slag! Check de actuele prijs hier op Bol.com

opblaasjacuzzi bol.com

Wil je bubbelbad waar je met z’n zessen in past? Check hier dan de aanbieding van Lidl!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply