Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Cultserie “Community” keert terug met film!

Community film
Beeld: Community

Joel McHale heeft onlangs bevestigd dat de cultserie ‘Community’, die jarenlang te zien was op Comedy Central, terugkeert in de vorm van een film. In juni beginnen de opnames en de meesten van de originele cast zullen terugkeren voor het vervolg. McHale onthulde dit tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live toen hij zijn nieuwe serie ‘Animal Control’ besprak.

Community film
Beeld: Community

In juni

Het onderwerp ging over de komende ‘Community’-film en McHale werd gevraagd wanneer de Greendale-groep zou worden herenigd. McHale zei: “We maken de Community film in juni, dus… Bedankt voor het herinneren.” McHale bevestigde ook dat Ken Jeong, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs en Jim Rash hun rol opnieuw zullen spelen.

Community film
Beeld: Community

Nog geen release window

Het vervolg werd afgelopen september aangekondigd met Community-bedenker Dan Harmon als uitvoerend producent, samen met McHale, Andrew Guest, Russ Krasnoff en Gary Foster. Momenteel is er geen release window voor de serie of wat de plot zal zijn. De film zal worden gelanceerd op de streamingdienst Peacock. De tv-serie ging in september 2009 in première en liep vijf seizoenen op NBC.

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube

You May Also Like