Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Cristiano Ronaldo krijgt laagste FIFA-rating in 12 jaar na Al-Nassr-transfer

ronaldo fifa rating

Cristiano Ronaldo’s nieuwste FIFA-rating heeft een enorme duik genomen nadat hij vorige week zijn overstap naar het Saoedi-Arabische Al-Nassr voltooide.

ronaldo fifa rating

Top van het Europese voetbal

Na jarenlang de top van het Europese voetbal te hebben gedomineerd, kwam er een bitter einde aan Ronaldo’s tijd in Europa na zijn explosieve interview met Piers Morgan vorige maand.

Tijdens zijn interview met Morgan viel Ronaldo Manchester United, voormalig manager Ralf Rangnick, huidige baas Erik ten Hag af en mikte hijzijn pijlen ook op Gary Neville en Wayne Rooney.

Saoedi-Arabische club Al-Nassr

Nadat zijn contract wederzijds was ontbonden, heeft Ronaldo nu getekend bij de Saoedi-Arabische club Al-Nassr. Sinds zijn verhuizing naar het Midden-Oosten is bevestigd, heeft Ronaldo’s waardering voor de populaire videogame FIFA 23 een flinke deuk gekregen.

Toen de game in oktober werd gelanceerd, had Ronaldo een rating van 90, wat tot de top tien van spelers ter wereld behoort.

Zijn rating is nu echter slechts 88. Drie punten minder dan vorig jaar in dezelfde periode. De dribbelscore van de 37-jarige ging van 84 naar 81, terwijl zijn uithoudingsvermogen daalde van 74 naar 70.

De statistieken van Ronaldo veranderen alleen in FIFA’s carrièremodus en FIFA Ultimate Team (FUT)-kaarten worden niet beïnvloed.

Bron en beeld: Sportbible

You May Also Like