Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Creepy: Joran van der Sloot grijnst griezelig naar de camera tijdens overdracht aan FBI

Joran van der Sloot
Beeld: YouTube

Joran van der Sloot is een van de beruchtste moordenaars uit de Nederlandse geschiedenis, die bekendheid kreeg na zijn betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway in Aruba in 2005. Van der Sloot werd meermaals in verband gebracht met verschillende misdaden, maar werd pas veroordeeld voor de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores in 2010. Hij zat een gevangenisstraf uit in Peru, maar is vandaag overgedragen aan Amerika voor een zaak.

Overgedragen

Joran van der Sloot is overgedragen aan de Amerikaanse autoriteiten door Peru, waar hij momenteel een gevangenisstraf van 28 jaar uitzit voor de moord op Stephany Flores. In de VS wordt hij beschuldigd van afpersing en fraude van de familie van zijn slachtoffer, Natalee Holloway. Het Amerikaanse Openbaar Ministerie beweert dat Van der Sloot in 2010, vlak voordat hij naar Peru vertrok, 25.000 dollar in contanten heeft aangenomen van de familie van Holloway. Hij zou beloofd hebben hen naar het lichaam van hun vermiste dochter te leiden in ruil voor dit geld.

Tijdelijke uitlevering

Om de zaak in de VS af te handelen, is er tijdelijke uitlevering overeengekomen. Zodra deze zaak is afgerond, zal Joran terugkeren naar Peru om de rest van zijn straf uit te zitten. Afgelopen weekend werd Van der Sloot geweigerd door een commerciële luchtvaartmaatschappij, maar uiteindelijk werd hij vervoerd door een zakenvliegtuig van de FBI. De vlucht van Peru naar de VS werd nauwlettend gevolgd door honderden mensen op platforms zoals Flightradar en landde rond half 3 lokale tijd in Birmingham, Alabama.

Griezelige grijns

De foto’s en video’s die zijn genomen tijdens de overdracht tonen een beeld van Van der Sloot zonder enig spoor van berouw. Hij draagt een griezelige grijns op zijn gezicht die beangstigend overkomt. Bekijk ze hieronder.

Joran van der Sloot
Foto embedded van loesoe.nl

Check ook: Zeldzame beelden van Joran van der Sloot in de gevangenis verschenen

Bron: loesoe.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like