Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Concert Glennis Grace in België afgelast nadat er maar een paar kaartjes verkocht zijn

Glennis Grace shows

Glennis Grace heeft vorig jaar voor van alles en nog wat onder het vuur gelegen. Ondanks er een nieuw jaar is begonnen, zijn fans de incidenten niet vergeten, ook niet bij onze Zuiderburen. Dit blijkt uit de hoeveelheid kaarten die zijn verkocht voor een concert die ze in België zou geven. Volgens de organisator zouden er maar zo’n 50 kaartjes over de toonbank gegaan zijn.

Concert geannuleerd

Glennis Grace zou volgend maand een concert in België geven, maar dat is geannuleerd. Evert Santegoeds geeft aan dat er verschillende redenen hiervoor zijn. Glennis wilde ten eerste bepaalde nummers zoals die van Whitney Houston niet ten gehore brengen. “Ze wilde echt haar laatste album gaan promoten. Die organisator zei: ‘Dat willen wij niet’. Daar zijn ze niet uitgekomen en uiteindelijk is dus besloten om dat hele optreden te cancelen”, legt Evert uit. Ten tweede had VG Events, de organisator van het concert, moeite met de imago van de zangeres. “Het is hier niet zo heel erg bekend dat er in Nederland wat aan de hand was met Glennis Grace, maar we kregen toch wel heel veel reacties. Van: ‘Weten jullie wel wie je in huis haalt en wat er allemaal aan de hand is?’”, luidt het argument van VG Events volgens Santegoeds.

glennis grace

Overal een slechte reputatie

Door alle negatieve reacties hebben de organisatoren besloten de kaartverkoop te controleren. En het resultaat was verre van mooi. “Dat was echt de nekslag voor het optreden, dat er maar vijftig of zestig kaartjes verkocht waren. ‘Daar kunt u geen zaal mee vullen’, zegt de organisator. Dat is inderdaad zo, dus Glennis is vrij op 22 februari, net als op 21 en 23 februari overigens”, gaat Santegoeds verder. Ook in andere landen als Curaçao blijkt Glennis niet zo’n goeie reputatie te hebben. Glennis was onlangs op het eiland en besloot daar naar de kapper te gaan. Glennis was nog aan het filmen toen de vermoedelijke eigenaar van de kapperszaak naar binnen liep. “Je moet even promotie van jezelf maken. Waar zijn we?”, zei ze tegen hem. Na een korte stilte zei de man: “Ik wil niet met jou geassocieerd worden.”

glennis grace

Check ook: Nieuwe tattoo Glennis Grace blijkt spelfout te bevatten

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like