Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Comedian doet alle F1-coureurs perfect na

formule 1

Niet iedere comedian is grappig, maar dat geldt absoluut niet voor Conor Moore. Conor is een meester in het nadoen van verschillende mensen. Van voetballers tot Formule 1-coureurs. En over die laatste categorie willen we een sketch van Conor laten zien! Spoiler alert: het is mega grappig!

Typetjes

In Nederland hebben we Elise Schaap die waanzinnig goed mensen na kan doen, van Britt Dekker tot koningin Máxima tot Nikkie Plessen. Maar Elise is niet de enige die goed mensen kan immiteren, want Conor Moore kan dit ook heel goed. In een van zijn video’s immiteert hij verschillende Formule 1-coureurs en uiteraard komt Max Verstappen daar ook in voor, zoals zijn ‘I’m not agressive’. Ook Lewis Hamilton komt voorbij #grateful. Van de intonatie van Formule 1-verslaggever Will Buxton, het boze geschreeuw van Toto Wolff, de altijd vrolijke Daniel Ricciardo tot de beheersde Kimi Räikkönen.

Miljoenen views

Conor heeft ruim 310.000 abonnees op zijn YouTubekanaal en wat ons betreft verdient hij veel meer. Hij doet de typetjes namelijk perfect na! Zijn video’s halen soms zelfs de miljoenen views en dat gunnen we hem van harte. Voor nu kan je genieten van deze twee video’s waarin Conor de Formule 1-coureurs nadoet. Het is echt het kijken waard!

[video:https://youtu.be/psSNFY-yVC8] [video:https://youtu.be/TSspxF0F3O0]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply