Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Column Jaimie Vaes in Grazia geannuleerd

https://www.instagram.com/p/CfblFbuJGMx/

Vorige maand werd er groots aangekondigd dat Jaimie Vaes de nieuwe columnist zou worden van Grazia, nadat eerder onder anderen Yolanthe Cabau en Sylvie Meis deze rol hadden vervuld. Echter, volgens Roddelpraat zijn de columns van Jaimie Vaes, de voormalige partner van Lil’ Kleine, nu al geannuleerd.

Een kijkje in haar leven als moeder die werkt

Vorige maand maakte Grazia bekend dat Jaimie de nieuwe columnist zou worden. “Elk nummer vertelt ze over haar fabulous life of een onderwerp dat haar aan het hart gaat. Eén ding is zeker: Jaimie zal geen blad voor de mond nemen”, gaf het blad aan op Instagram. Jaimie gaf aan dat ze met haar columns onder andere een kijkje wilde geven in haar leven als moeder die ook werkt. “Ik heb in de verhalen rond mijn ex meer dan eens het stempel golddigger gekregen. Dan lees ik dingen als: ‘Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen.’ Maar dat kan ik heel erg goed”, aldus Jaimie.

grazia jaimie vaes

Lezers zijn niet blij

Op 26 april publiceerde Jaimie haar debuut column, maar als we Roddelpraat mogen geloven, was dat tevens haar enige bijdrage. “Dit is de eerste en de laatste keer dat we een column van Jaimie Vaes voorbij zien komen”, schreef Roddelpraat op haar website. De reden waarom de columns van Jaimie zijn geschrapt, is niet duidelijk. Echter, de reacties van lezers van Grazia op haar benoeming als nieuwe columnist waren niet positief. “Wat een niveau van dit blad… Schaamteloos om haar een column te geven en dan ook nog eens ‘fabulous life’ noemen. Ze is zo geen voorbeeld!”, schreef een lezer. “Huh? Denken jullie echt dat dit gaat aanslaan? De reacties zeggen al genoeg toch…”, schreef een ander.

nieuwe vriend jaimie vaes

Check ook: Jamie Vaes propt zichzelf in lapje rubber: ‘Latexseizoen is begonnen, kinders’

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like