Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Check of jij ADHD hebt met deze test die viral gaat

ADHD test

Heb jij wel eens vaker gehoord dat mensen aan je vragen of je ADHD hebt? Of denk je zelf dat je het hebt? Je kunt naar de huisarts gaan om deze stempel op je gedrukt te krijgen, of je doet deze test. Deze test gaat op dit moment viral en zou ADHD bij je kunnen ‘vaststellen’. 

ADHD 

Het hebben van ADHD is helemaal niet zo heel gek. Grote kans dat jij heel wat mensen in je omgeving hebt die deze diagnose op hun hoofd geplakt hebben gekregen. Symptomen van ADHD zijn onder meer rusteloos zijn en friemelen, een korte aandachtsspanne en handelen zonder na te denken. 

Test

Herken je je in de symptomen? Dan kun je voor de zekerheid een test doen die TikTokker Prof. AMX aanraadt. Deze test gaat sinds zijn video compleet viral. Bij de test moet je je focussen op het groen/blauwe rondje in het midden. Daaromheen zie je verschillende gele rondjes. Zodra je blijft staren, zullen de gele rondjes één voor één verdwijnen. Als je onbewust naar het groen/blauwe rondje blijft kijken, dan zul je zien dat de gele rondjes weer terug komen. 

Diagnose

Volgens professor AMX heb je misschien ADHD als het je niet lukt om alle gele rondjes te laten ‘verdwijnen’. Bekijk de video van professor AMX hieronder.

@professoramx Do you have ADHD? 🤔 #test #illusion #adhd #focus #concentration #fyp ♬ original sound – Prof. AMX®

Bron & beeld: TikTok @professoramx

You May Also Like