Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Charly Lownoise & Mental Theo brengen laatste single ‘Last Goodbye’ uit

Eind juli nemen Charly Lownoise & Mental Theo afscheid als duo met een groot concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Als afscheidscadeau worden alle fans en liefhebbers nu getrakteerd op een nieuwe en tevens allerlaatste single ‘Last Goodbye’. 

Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo zijn een Nederlands muziekduo dat bekend is geworden met het produceren van happy-hardcore-platen. Charly Lownoise is de artiestennaam voor Ramon Roelofs en Mental Theo is de artiestennaam voor Theo Nabuurs. Het duo produceerde tevens de hardere variant van Happy Hardcore, namelijk Hardcore.

Na meer dan 25 jaar komt er dan toch een einde aan het zeer succesvolle en altijd enthousiaste duo Charly Lownoise & Mental Theo. We kennen ze natuurlijk wel van hun internationale hits als “Wonderful days”, “Stars”, “Hardcore feelings” en “Your smile”. DJ-duo Charly Lownoise en Mental Theo hebben samen een prachtige carrière achter de rug en met meer dan 3 miljoen verkochte platen gaan ze nog één keer knallen!

‘The Final Show’ 

Op zaterdag 30 juli zal met ‘The Final Show’ in de Ziggo Dome het afscheid van Charly Lownoise & Mental Theo plaatsvinden. Alle hits uit de carrière van Charly en Theo zullen voorbij komen en hier zal dus ook de nieuwe single ‘Last Goodbye’ uit de speakers knallen. Er zijn nog kaarten te koop, dus wees er snel bij.

Bron: VKmag
Beeld: Youtube Last Goodbye