Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Carsmash: Ram je woede en stress weg samen met je vrienden!

carsmash amsterdam

Bij Carsmash in Vijfhuizen kun je nu samen met je vriendinnen, vrienden of wie dan ook een auto slopen en alle woede en stress eruit rammen. Het bedrijf, opgericht door Merlijn Boshuizen, is het eerste in Nederland dat deze activiteit aanbiedt en is nu al een groot succes. We snappen wel waarom.

Rammen

De activiteit werkt therapeutisch en is een geweldige manier om al je energie kwijt te raken. Het is niet alleen heel leuk om te doen, maar het is ook iets wat je niet vaak doet, dus extra leuk! Veiligheid is prioriteit bij Carsmash en daarom krijgt iedereen beschermende kleding, een veiligheidsbril en handschoenen. Er zijn regels waar iedereen zich aan moet houden en het is ten strengste verboden om voorafgaand aan de activiteit te drinken of verdovende middelen te gebruiken. Het is verplicht om 2,5 meter afstand van elkaar te houden wanneer deelnemers bezig zijn met het slopen van de auto.

Kosten

Carsmash biedt verschillende manieren om deel te nemen aan de activiteit. Je kunt je aanmelden als groep met meer dan acht deelnemers of als individu op de eerste en derde zaterdag van de maand. De duur van de activiteit hangt af van het aantal deelnemers en duurt in totaal 90 minuten. Als je als groep meedoet, betaal je 26 euro per persoon en 150 euro per auto. Je kunt zelf bepalen hoeveel auto’s je wilt slopen. Individuele deelname kost 49 euro per persoon.

Extra optie

Als je op zoek bent naar een nog spannender ervaring, kun je ook een bikini babe/boy boeken. Zij zullen de auto eerst wassen en daarna samen met jou de auto helemaal in elkaar rammen. Na afloop kun je ook met ze op de foto voor een totaalprijs van 199 euro. Van alle gemakken voorzien dus! Check voor meer info de website van Carsmash Amsterdam!

Check ook: INSPIRATIE NODIG VOOR BEDRIJFSUITJE? GA ZEEMEERMIN ZWEMMEN!

Bron & beeld: Carsmash Amsterdam

You May Also Like