Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Carnavalshit waarvan je wist dat hij ging komen: Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik

carnavalshit Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik

Je hebt soms van die dingen waarvan je eigenlijk al kunt weten dat ze er aan zitten te komen. Zo ook in het geval van de nieuwe carnavalshit van Lamme Frans: Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik.

Bas Hoeflaak

Dé viral van de afgelopen week was natuurlijk cabaretier Bas Hoeflaak in het programma Last One Laughing, die een kurkdroog liedje ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’ zong. In het programma, waarin het de bedoeling is om juist NIET te lachen, gingen de andere deelnemers dan ook al snel helemaal stuk.

Lamme Frans

Het nummer ging dan ook in rap tempo het internet over, en zoals wel vaker, zeker met carnaval op komst, werd deze al snel door de remix getrokken. Lamme Frans wist wel raad met het catchy deuntje, en maakte zijn eigen versie: ‘Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik’. Dit zou wel eens dé carnavalshit van dit jaar kunnen gaan worden…

Check de carnavalshit Ik ga zo lekker drinken uit mijn kruik van Lamme Frans hier:

Bron en beeld: Youtube

You May Also Like