Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Burger King-medewerker krijgt gierige goodiebag als bedankje voor 27 jaar dienst

burger king medewerker

Kevin Ford, een medewerker van Burger King ging viraal nadat hij een pakketje met cadautjes had geopend die hij ontving van HMS Host, het bedrijf waarvan Burger King personeel inhuurt. Na, maar liefst 27 jaar dienst kreeg hij een nogal ondermaatse goodiebag.

Spullen die ze hadden liggen

De kok/kassier, die bij de Burger King op de luchthaven van Las Vegas werkt, zegt dat hij het gevoel had dat het bedrijf hem een ​​lading spullen had gestuurd ‘die ze hadden liggen’.  De kleine doorzichtige tas bevatte een tas met Reese’s, een herbruikbare Starbucks-beker, twee pennen en een bioscoopkaartje, zoals gemeld door TMZ.

Dankbaar

 De 54-jarige, hoewel dankbaar voor het zogenaamde gebaar, gaf toe: “Ik ben overal blij mee, ik ben dankbaar voor alles wat ik krijg, ik ben niet zo’n persoon, geloof me. veel meegemaakt. “Het is een geweldig bedrijf, weet je, ik werk er 27 jaar. “Maar zoals de meeste grote bedrijven hebben ze het contact met hun werknemers een beetje verloren, en door covid en wat dan ook begonnen ze programma’s schrappen.” Hij voegde eraan toe: “Vroeger kregen we 20 jaar cheques, en dat is wat ik eigenlijk dacht dat bioscoopkaartje was. “Ik had zoiets van ‘hé, ze hebben me eindelijk mijn kaart gegeven’, en toen zag ik dat het niet eens twee bioscoopkaartjes waren – het was er één. “Dus ik had zoiets van ‘dit is gewoon te veel’, en [het leek] dat het gewoon dingen waren die ze hadden liggen die ze in elkaar zetten.”

Positieve prestatie

Burger King vertelde LADbible: “Het merk Burger King en zijn vele franchisenemers in het hele land zijn toegewijd aan het erkennen en vieren van de prestaties van de duizenden mensen in een breed scala aan functies – allemaal toegewijd om onze gasten een ervaring van wereldklasse te bieden. “Na beoordeling met de franchisenemer van deze locatie, hebben we geleerd dat deze video een teamlid toont dat een peer-to-peer beloning ontvangt als erkenning voor een positieve prestatie/ervaring op korte termijn. “De franchisenemer biedt zijn teamleden een robuust programma voor de erkenning van werknemers, inclusief de erkenning van mijlpalen in het dienstverband en geldelijke beloningen.”

@thekeep777 He's Worked for the Company for Almost 3 Decades and Has Never Called Out!!!😵‍💫🥺😱😭 #Grateful #Dads #FathersDay #Loyalty #Honor #WorkersUnite #Rewards #Thankful #NorrinRadd777 #theKeep777 ♬ Slide (feat. Frank Ocean & Migos) – Calvin Harris

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like