Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Burger King-fan bestelt Whopper met 36 hamburgers voor zijn verjaardag

whopper 36 hamburgers

Een Burger King-fan bestelde ‘de grootste burger van het Verenigd Koninkrijk’ nadat Burger King vroeg zijn Whopper met 36 hamburgers te vullen, één voor elk jaar van zijn leven op zijn verjaardag.

Whopper met 36 hamburgers
Foto embedded van 9gag.com

6.000 calorieën

Craig Harker creëerde de 6.000 calorieën kostende maaltijd door een gewone Burger King Whopper-maaltijd te bestellen en er 35 extra pasteitjes aan toe te voegen met daarbij frietjes en Diet Coke. Hij zei dat hij slechts 12 van de £1.30 ($1.56) pasteitjes kon verorberen, omdat hij zin had om “over te geven”, voordat hij de rest aan vrienden en familie schonk.

Whopper met 36 hamburgers
Foto embedded van 9gag.com

Een echte verjaardag traktatie

“Ik denk dat dit de grootste hamburger is die ooit bij Burger King is besteld, een echte verjaardag traktatie. Toen ze de burger overhandigden, was het bijna alsof ze het stokje overgaven bij de Olympische Spelen in de estafette. Ik moest voorzichtig zijn met het eten, vooral omdat het zo zwaar was. Ik stopte bij 12 omdat mijn maag op de hamburger begon te lijken, hij was absoluut enorm en ik dacht dat ik moest overgeven als ik nog meer binnenkreeg. Ik kwam op het punt dat ik dacht ‘goed, dit ben ik comfortabel’ zonder dat er een knoop van mijn broek afging.”

Foto embedded van 9gag.com

Een absolute carnivoor

Hij voegde eraan toe: “Omdat het mijn verjaardagsweekend is, in plaats van een taart zoals ieder normaal mens zou krijgen… Ik ben geen normaal mens, ik hou van vlees, ik ben een absolute carnivoor en jullie weten allemaal hoe dol ik ben op fastfood. Ik kom naar Burger King [en] wat ik ga krijgen is de grootste verjaardagsburger die je maar kunt krijgen. Bij Burger King kun je zoveel pasteitjes toevoegen als je wilt. Op de app denk ik dat het maar tot acht gaat, maar ik dacht dat ik het [in de winkel] zou riskeren en kijken tot hoeveel ik kon gaan.”

@dadlovesfood.travel The Biggest Whopper Ever! 36 patties! @Burger King UK #massive #unbeleivable #biggestever #whopper #burgerking #burger #beastmode #wtf #incredible #meat #fyp ♬ original sound – Dad Loves Food

Aan zijn Instagram te zien werkt Craig wel vaker enorme maaltijden naar binnen:

Check ook: Dit restaurant geeft je €500,- als je deze gigantische pizza in één keer kan opeten!

Bron & Beeld: 9gag.com, TikTok

You May Also Like