Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Burger King Duitsland lanceert bizarre nieuwe burgers: vanille-ijs met olijven

burger king duitsland

Burger King in Duitsland heeft een aantal verrassende voedselcombinaties bedacht om tussen hun broodjes te gaan. Wacht even… pak je autosleutel niet zo snel. Want de nieuwe voedselcombinaties zijn alles behalve alledaags en zeker niet voor mensen met een zwakke maag.

burger king duitsland
Beeld: YouTube / Burger King

De nieuwe smaken

Het nieuwe aanbod van de fastfoodketen omvat komkommer, jam, vissticks en appelmoes, ook Curryworst en gebakken haring, evenals vanille-ijs met olijven. Of wat dacht je van pannenkoek, verse frambozen, ijs, gewone room… en rundvlees? We weten niet van jou, maar eerlijk gezegd, we zijn niet enthousiast om een van de nieuwe smaken te proberen!

Twitter breekt los

Een persoon schreef op Twitter: “Wat in vredesnaam?” Een ander zei: “Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is.” Nou, het is echt… een beetje. Deze nieuwe combo’s zijn niet gemaakt om ons onwel te laten voelen, maar vormen eerder een speciaal menu voor zwangere vrouwen. Toen Burger King Duitsland op zondag 8 mei voor moederdag meer dan 1.000 vrouwen ondervroeg, ontdekte het dat 58 procent van de vrouwen hunkeren naar tijdens de zwangerschap, en 76 procent van de aanstaande moeders zei dat ze het onmogelijk vinden om nee te zeggen tegen hun vreemde zwangerschap verlangens.

Bron: FHM

Beeld: YouTube / Burger King