Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Burenruzie leidt tot halveren van dennenboom

Burenruzie

We moeten wel toegeven dat we het niet altijd goed kunnen vinden met onze buren. In de meeste gevallen begint het met een klein meningsverschil dat in de loop van de tijd groter en groter wordt. Dit stel uit Sheffield kan ons hier meer over vertellen. Nadat ze bezwaar hadden gemaakt tegen een boom van hun buren die hun oprit gedeeltelijk bedekten kwamen ze tot een nogal drastische oplossing.

25-jarige dennenboom

Het 70-jarige stel zou hebben geklaagd over het lawaai dat de vogels maakten, evenals de rotzooi die ze veroorzaakten op hun oprit en boven hun auto. De buurman van het stel, Bharat Mistry, 56, zegt ‘radeloos’ te zijn over de vernietiging van de 25-jarige dennenboom. Mistry zei dat hoewel zijn buren ooit blij waren geweest met de nette bolvorm waarin de boom was gesnoeid, ze onlangs hadden geklaagd over de rotzooi nadat vogels erin begonnen te nestelen.

“Radeloos”

De buren ergerden zich er zo aan dat ze volgens Bharat zwarte vuilniszakken om de bladeren hebben gehangen. Nadat dit echter niet lukte, besloten de buren drastische maatregelen te nemen. Mistry legde uit: “Afgelopen weekend zei hij dat hij een boomchirurg zou halen om het om te hakken en we vroegen hem dat niet te doen, maar ze kwamen op vrijdag en deden het.” Hij zei dat hij en zijn familie “radeloos” waren door hun acties nadat ze hen hadden “gesmeekt” om van gedachten te veranderen. Oot leefden deze buren in vrede, maar om ze nu recht te trekken lijkt onmogelijk.

Bron & beeld: Ongelooflijk

You May Also Like