Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: buren halveren boom na extreem kinderachtige burenruzie

burenruzie

Je bent een gezegend mens als je leuke (onder- en boven)buren hebt. Heb je dat niet? Dan weet je heel goed dat het leven soms een hel kan zijn. Het gezegde ‘liever een goede buur dan een verre vriend’ geldt natuurlijk niet voor niks. 

Met vervelende buren heb je vaak te maken met overlast en politie die wordt gebeld als je feestje net na 23:00 uur duurt. Sommige buren gaan zelfs zo ver dat ze je terroriseren. Nou ja, je kan het allemaal zien in het RTL4 programma Bonje met de Buren. 
 

Buren

Deze Britse buren kunnen er ook wat van. Graham en Irene irriteren zich zo veel aan de boom van hun buren dat ze er zelf een einde aan maken. Nu kunnen ze natuurlijk niet de hele boom weghalen, omdat het niet op hun eigen grond komt. Maar ze kunnen wel wat doen aan het overhangende deel van de boom. Dat is dan ook precies wat ze gaan aanpakken! 
 

Boom halveren

Ze besluiten de boom te halveren, zodat ze zelf geen last hebben van het vervelende stukje groen in hun voortuin. Volgens Graham en Irene zaten er te veel vogels in die voor overlast zorgden. Het zure? De boom stond er al 25 jaar en heeft al die jaren nodig gehad om zo hoog te groeien. Check hieronder hoe de boom er nu uitziet! Vrij zielig al zeggen we het zelf…

[video:https://youtu.be/q4D0iY9mugM]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like