Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Buitenkansje: wonen in een oude wijnsilo in Amsterdam

wijnsilo Amsterdam

Ben jij op zoek naar een unieke plek om te wonen? Check dan eens deze villa op het Cruquiuseiland in Amsterdam! Deze villa is namelijk gebouwd in een oude wijnsilo en is één van de drie woningen die zijn omgetoverd van de oorspronkelijke silo’s van wijnproducent Roders. Dat is toch wel even wat anders dan een gewoon huis!

Villa

De eerste verdieping van de villa bestaat uit een grote woonkamer met een gigantisch raam waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht. De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. Er is ook een leefkeuken en een studeerkamer aanwezig op deze verdieping.

Uitzicht

Op de tweede verdieping bevinden zich naast de badkamer nog twee ruimtes, waar jij je eigen draai aan kunt geven. Maak er bijvoorbeeld twee slaapkamers van of creëer je eigen fitnessruimte. Maar het allerleukste aan deze villa is toch wel het gigantische dakterras van ongeveer 100 m2. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over het water én Amsterdam. En omdat de silo’s bovenop andere woningen staan, heb je nog een nog beter uitzicht! Ons zou je niet horen klagen.

Vraagprijs

Het enige waar we wél over klagen is de vraagprijs. Die is namelijk niet om over naar huis te schrijven. De vraagprijs ligt namelijk op 1,3 miljoen euro. Voor de meeste mensen is het waarschijnlijk niet te doen, maar wie heeft gezegd dat dromen niet mag? Je kunt de villa hier bekijken.

wijnsilo Amsterdam
wijnsilo Amsterdam

Check ook: Deze woning op funda is de droom van elke introvert

Bron & beeld: Funda

You May Also Like