Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bruidegom verschijnt in doodskist op eigen bruiloft

doodskist bruiloft

Ok, we hebben weer eentje voor je, waarbij je je gaat afvragen wat er met mensen aan de hand is. Een bruiloft en een uitvaartdienst proberen we zoveel mogelijk uit elkaar te houden, toch? Blijkbaar niet iedereen. Deze bruidegom verscheen namelijk op zijn eigen huwelijk in een doodskist.

Bruidegom komt in dodenkist

Wie zien al vraagtekens in je opkomen, want hoe kan dat precies? Op TikTok werd er een video geplaats van een huwelijk die je echt ook laat denken aan een uitvaartdienst. Zodra de video begint is er een lijkenwagen te zien. Daarna zijn er een paar mannen en vrouwen die een kist uit de lijkenwagen halen. In de eerste instantie denk je ‘oh, wat zielig’ totdat je beter kijkt wat er aan de hand is. Het gaat echter om een huwelijk, waarbij de bruidegom ervoor koos om met een kist te verschijnen op zijn huwelijk. Iedereen probeert een herdenkbare huwelijksdag te hebben, maar bij deze zijn er zoveel vragen die in ons opkomen.

Tot de dood ons scheidt!

Een vraag die vele mensen stelden is of het wel een goed idee is, om in een kist (bestemd voor lijken) op je huwelijk te verschijnen. Maar ja, de bruidegom lijkt het wel een goed idee te vinden, wat te zien valt in de video. Wie weet was het ook altijd zijn droom geweest om in een kist naar zijn huwelijk te komen of hij heeft de woorden ‘Tot de dood ons scheidt!’ heel erg serieus genomen. Wat denk je?

Bron & beeld: Braw

You May Also Like