Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bruidegom laat bruid bij altaar staan

Wat kan er mis gaan op je trouwdag? Een huwelijksceremonie in Engeland verliep voorspoedig voor bruidegom Stuart en bruid Vicky, totdat de ringen uitgewisseld moesten worden. De bruidegom liet de bruid staan bij het altaar.

Trouwringen thuis gelaten

In de YouTube-video hieronder vertelt de bruidegom de dominee van de ceremonie dat hij waarschijnlijk de trouwringen thuis heeft gelaten. De dominee, die ermee instemde mee te doen aan de grap, zei toen tegen de bruidegom dat hij maar beter naar huis kon gaan om de ringen te halen. Gasten keken geschokt. De bruiloftsgasten gingen van bezorgd naar hysterisch lachen.

Epische reis naar huis

Nadat Stuart verdween, viel een scherm naar beneden en onthulde een vooraf opgenomen video van de bruidegom zijn epische reis om de ringen thuis op te halen. De video laat zien hoe Stuart een tractorrit maakt, zich een weg baant door een schaapsveld, op een pogo-stick rijdt en nog veel meer – alleen om te beseffen dat hij zijn huissleutels is vergeten.

Stuart en zijn broer Robert haalde altijd grappen met elkaar uit, en toen Stuart en Vicky zich verloofden, wist Stuart dat hij een ultieme grap wilde uithalen met zijn aanstaande vrouw en zijn broer.

En nee, de bruid was niet boos, en ja, de beste man viel er echt voor.

You May Also Like