Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bruid woedend nadat gast 7 Tupperware bakjes vult met eten huwelijksbuffet

huwelijksbuffet

Het is geen verrassing dat het plannen van een bruiloft duur is. Volgens de Knot Real bruidegoms Study kostte een bruiloft in 2021 gemiddeld 28.000 dollar. Een van de grootste kostenposten voor bruiden en bruidegoms is het eten. Je wilt immers dat je gasten genieten van een lekkere maaltijd op zo’n belangrijke dag. Dus wat als iemand op je bruiloft komt, nadat je al dat geld hebt uitgegeven en besluit om een heleboel restjes in Tupperware in te pakken?

10 Tupperware bakjes!

Een vrouw deelde haar verhaal op Reddit over hoe een bruiloftsgast precies dat deed. Ze legde uit dat ze een kleine huwelijksceremonie had van ongeveer 25 mensen, waaronder de beste vriend van haar vader. Een paar dagen voor de bruiloft vroeg de vriend of hij zijn dochter en haar man mocht meenemen, en de bruid ging akkoord. De dochter ging echter naar de bruiloft zonder haar man, maar bracht wel een heleboel eten mee, 10 Tupperware bakjes! 7 van die bakjes vulde ze met eten, en de andere 3 waren om de heerlijke zelfgemaakte koekjes op de koekjestafel in te pakken. Ze vond het ook prima om een paar flesjes bier en wat van de centerpieces mee naar huis te nemen.

Beeld: Pexels

Kritiek

Tot overmaat van ramp schonk ze het bruidspaar $5,-. Inderdaad, een biljet van $5,-! De bruid legt ook uit dat deze vrouw verre van arm is, vermoedelijk door al dat geslenter. Mensen die haar verhaal lazen, konden niet geloven hoe iemand dit kon doen, en beaamden hoe onaanvaardbaar het was. “Elke gast die verschijnt op een bijeenkomst waar eten wordt geserveerd (anders dan een potluck) met wat voor container/tas dan ook, moet onmiddellijk worden gevraagd/gezegd/dwingen te vertrekken. Geen uitzonderingen,” zei iemand. “Flabbergasted!!!! Ik denk dat ik deze vrouw zou moeten vinden en wat woorden zou moeten delen. Dit soort mensen moet gestopt worden,” merkte iemand anders op.

Beeld: Pexels

Soortgelijke verhalen

Veel mensen waren verward over waarom niemand iets tegen deze vrouw zei: “Dat is afschuwelijk gedrag. Maar hoe kan het dat geen van de andere naaste vrienden en familie bezwaar heeft gemaakt tegen dat soort profiteurs om het je te komen vertellen? Ik denk ook niet dat iemand anders daar prijzen krijgt voor goed gedrag of op je letten,” schreef iemand. Veel anderen leefden met haar mee en deelden soortgelijke verhalen van gasten die hetzelfde deden op hun bruiloft. Heb je ooit gehoord van iemand die Tupperware meeneemt naar een bruiloft? Wat zou jij doen als je iemand voedsel in zakken zag doen op zo’n evenement?

Bron: tiphero.com

Beeld: Pexels & Reddit

You May Also Like