Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bruid nodigt al haar exen uit voor huwelijk en zet ze bij elkaar aan dezelfde tafel

bruid exen

Het is lang niet zo vreemd dat je je ex uitnodigt op je huwelijk, wanneer je een als vrienden uit elkaar bent gegaan, maar een vrouw ging wel een stapje verder dan dat. De Chinese bruid heeft al haar ex-vriendjes uitgenodigd voor haar huwelijksbanket en een exclusieve tafel voor hen ingericht.

Ongemakkelijk

De video van het huwelijksbanket in Hubei, China ging viral en werd online omschreven als ‘het meest ongemakkelijke banket ooit’. Ten minste vijf mannen werden rond de tafel gezien met een plaats kaartje waarop stond: ‘Tafel van ex-vriendjes’. De vijf mannen leken ongemakkelijk en onhandig. Sommige waarnemers online vermeldden dat de ex-vriendjes van de bruid op elkaar lijken. Zij speculeerden dat de twee vrouwen die bij hen aan tafel zaten de huidige partners waren van de ex-vrienden van de bruid. 

bruid exen

Commentaar op social media

Gebruikers van sociale media gaven commentaar op de door Sina News gerapporteerde video: “Het is nogal gedurfd om ex-geliefden uit te nodigen voor je huwelijksbanket en ook voor hen aanwezig te zijn”, “Petje af voor de getalenteerde bruid die deze lang verloren ‘broers’ heeft geholpen zich te herenigen. Ik denk dat ik me kan voorstellen hoe de bruidegom eruit ziet”, “Hoe heeft de bruid het voor elkaar gekregen om zoveel mannen te verzamelen die sterk op elkaar lijken?” en “Niet alleen durft de bruid hen uit te nodigen, deze groep [mannen] durft ook aanwezig te zijn.”

bruid exen

Check ook: Bruidegom verschijnt in doodskist op eigen bruiloft

Bron & Beeld: 9gag.com

You May Also Like