Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Brit die zich liet ombouwen tot Koreaanse vrouw, wil nu weer man worden

Koreaanse vrouw

Een Britse influencer die zich eerder liet ombouwen om er als een Koreaanse vrouw uit te zien, heeft nu toegegeven dat het een ‘grote fout’ was en wil nu weer als Britse man door het leven gaan.

Koreaanse transgendervrouw

In mei van dit jaar haalde sociale media-influencer Oli London de krantenkoppen omdat hij uit de kast kwam als een Koreaanse transgendervrouw. Slechts twee jaar nadat hij had gezegd dat hij zich ’transraciaal’ noemde en vier jaar nadat hij een grote operatie had ondergaan die ongeveer $ 88.000 kostte. In oktober 2018, toen het nieuws over de Londense operatie-uitgaven de sociale media bereikte, kreeg hij een enorme terugslag nadat hij het geld had uitgegeven aan 15 operaties om er Koreaans uit te zien. In de afgelopen acht jaar heeft London maar liefst $ 271.000 uitgegeven aan verschillende operaties. London gaf echter toe dat hij na de overgang vrede voelde met zijn identiteit na er acht jaar mee te hebben geworsteld – maar hij heeft nu een volledige ommezwaai gemaakt.

“Ben weer als man gaan leven…”

In oktober zei de influencer op Twitter: “Ik ben niet langer trans en ben weer als man gaan leven.” Nu heeft London toegegeven dat identificatie als ’transraciaal’ een vergissing was en zal nu teruggaan naar een Britse man. London zei op vrijdag (11 november) tegen Tucker Carlson op Fox News: “‘Ik realiseer me dat dat een grote fout was en ik wil gewoon een jongen zijn. “Maar is het een wonder dat mensen zoals ik en jonge mensen hun geslacht willen veranderen als we dit op onze scholen in dit land normaliseren? “Kinderen wordt van jongs af aan geleerd, in sommige gevallen vanaf de leeftijd van vijf jaar. Dat het oké is om van geslacht te veranderen, dat het oké is om een ​​rok te dragen en dat een jongen het genderneutrale toilet mag gebruiken als het meisjes in gevaar breng.”

Zwakke mannen

Hij zei: “Dit is de nieuwe norm en scholen leren over giftige mannelijkheid, ze eroderen het alfamannetje. Wat er jaren geleden gebeurde toen kinderen Superman en astronauten verafgoodden. Nu worden kinderen gepusht door deze radicale ideologie. ‘Ze hebben geleerd om zwakke mannen als Harry Styles te verafgoden. Zwakke mannen als Beto O’Rourke.”London zei dat hij zich als Koreaans begon te identificeren nadat hij in 2003 een jaar in Zuid-Korea had gewoond, toen hij op slag verliefd werd op de cultuur.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram

You May Also Like