Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Breuk Sylvie en Niclas draait uit op ordinaire vechtscheiding: ‘Sylvie wil geld’

sylvie meis niclas castello scheiden

Sylvie Meis en Niclas Castello maakte zo’n twee maanden geleden bekend ‘met pijn in hun hart’ uit elkaar te zijn gegaan. Zoals altijd, lijkt ook deze ‘liefdevolle breuk’ gewoon weer uit te draaien op een ordinaire vechtscheiding. Sylvie zou namelijk uit zijn op geld.

sylvie meis niclas

Te verschillend

Sylvie en Niclas verklaarden eind februari: “Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Nieuwe miljonair

Al vrijwel direct zetten mensen hun vraagtekens bij hoeveel ‘pijn in het hart’ Sylvie leek te hebben, gezien het feit dat ze enkele dagen later al in Mexico te vinden was voor een feestvakantie met vriendinnen. Bovendien leek de Nederlandse diva duidelijk op zoek te zijn naar een nieuwe miljonair, en werd ze onlangs in verband gebracht met een steenrijke sjeik uit Bahrein.

Ze eist geld

Niclas zelf zou zich nu ook hebben uitgelaten over de gespannen relatie met zijn ex-vrouw, zo meldt het Duitse weekblad Bunte. In een high society-club in Los Angeles zou de kunstenaar openlijk aan vrienden hebben vertelt dat hij boos en teleurgesteld is in Sylvie. De reden hiervan zou zijn dat ze geld van hem zou eisen. Verrassend? Niet echt…

Check ook: ‘Sylvie Meis slaat steenrijke Bahreinse sjeik aan de haak’ (sgxl.nl)

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram, embedden van Ditjesendatjes

You May Also Like