Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

BREAK van het jaar: Gio en Jade vertellen snikkend dat ze uit elkaar zijn

gio en Jade uit elkaar gio break up video

Het jaar loopt weer op z’n einde, en je kunt wel stellen dat het met onder meer de oorlog in Oekraïne, de boerenprotesten en het WK een rumoerig jaar is geworden. Hét breaking news van het jaar komt echter nog op de valreep. Hou je vast, want Gio Latooy en Jade Anna zijn namelijk officieel uit elkaar!

gio jade uit elkaar
Gio en Jade in betere tijden (Instagram)

Schokkend nieuws

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar tot dusver ontkende het Youtube-koppel nog altijd keihard dat er stront aan de knikker was. Vandaag kwam dan toch het onvermijdelijke, maar daardoor niet minder schokkende nieuws: het droomkoppel Gio en Jade is niet meer… Mogelijk heeft het feit dat Gio het net even iets té gezellig heeft gehad met ‘influencer’ Danique Hosmar iets te maken met de breuk.

Dag van nationale rouw

Zoals dat hoort als je Youtuber bent, werd het treurige nieuws bekend gemaakt door middel van een video, waarin de tranen rijkelijk rolden. Want hoewel ze nog ontzettend veel van elkaar houden, hebben ze toch moeten besluiten dat het beter is als hun wegen scheiden. Op Instagram deelt het koppel ook al een statement:

“Lieve mensen, wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar 🤍…

…We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.

 “We nemen de tijd die nodig is om dit alles een plekje te geven en hopen dat jullie dat ons ook willen geven.”

Momenteel is er spoedoverleg in de Tweede Kamer in Den Haag of er vrijdag een dag van nationale rouw zal worden gehouden.

Check ook: Jade Anna ‘wil geluk terugvinden’ door op cruiseschip uit de kleren te gaan – SGXL.NL

Bron en beeld: Youtube, Instagram

You May Also Like