Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Boze man springt voor maaidorser omdat er stof op zijn broodje kwam

Boosheid kan je aandrijven om een heleboel gekke dingen te doen. Maar voor een maaidorser springen, is toch een beetje extreem. Maar deze man deed het toch. En waarom? Er was stof op zijn broodje terecht gekomen…

Te veel stof

De man was aan het picknicken, terwijl Eleanor Gilbert samen met zijn moeder een veld aan het maaidorsen was. Ten gevolge hiervan vond hij dat er te veel stof op het broodje van de man kwam, die vervolgens voor de 16 ton wegende machine sprong. Gelukkig greep Eleanor’s moeder op tijd in en kon de man zonder kleerscheuren ervan af komen. Eleanor plaatste een video op Twitter met het bijschrift: “Gisteren hadden we een boze man die voor de maaidorser sprong omdat zijn broodje bedekt was met stof. Hij had geluk dat hij niet werd aangereden. Bedankt mama voor de-escalatie.”

Viraal

De video en het bericht zijn viraal gegaan en meer dan 800.000 keer bekeken. “Het zicht vanop een tractor of maaidorser kan slecht zijn bij de oogst, vooral bij dit droge weer. En daarom heeft de man geluk gehad dat hij niet werd overreden. Gelukkig konden we stoppen. We stapten uit, knoopten een gesprek aan en probeerden beleefd uit te leggen dat hij uit de weg moest gaan. Maar hij wilde van geen wijken weten. Hij zei dat we het expres deden omdat we twee keer rond het veld gingen. Maar om een veld te maaidorsen moet je twee keer rondgaan, zodat je aan het eind niet over de rest van het gewas rijdt. Uiteindelijk is mijn moeder erbij gekomen en heeft zij de man een klein beetje tot rede kunnen brengen.”, aldus Eleanor.

Bron: clint.be
Beeld: Twitter

You May Also Like