Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Boze buren bellen politie nadat kinderen stoep ‘vernielen’ met stoepkrijt

Het is wel balen als je word aangeklaagd voor de domste dingen. Een moeder van drie maakte zoiets mee. Ze werd aangeklaagd omdat haar kinderen een hinkelbaan hadden getekend op de stoep. De buren vonden dat dit vandalisme was. Het feit dat het met krijt was gedaan, maakte hen niks uit.

Beeld:Pexels

Politie en woningbouw

Sarah Goodwin legde uit dat haar kinderen van 6, 9 en 13 jaar aan het hinkelen waren met hun vrienden. Ze hadden daarom een hinkelbaan met krijt getekend. Een paar dagen later wiste de regen het allemaal, maar Sarah was verbijsterd toen boze buren de politie en het woningbouw belden.

Klachten

De moeder liet haar stem horen op Facebook. Ze kon niet geloven dat iemand boos zou zijn op een stel kinderen die hun laatste zomer op zo’n onschuldige manier wilden doorbrengen. “Er waren klachten over bij de woningbouw en politie. Ik dacht dat buiten spelen beter voor kinderen was, dan binnen voor een scherm zitten.”, aldus Sarah.

Gewoon buiten spelen

De moeder, die honderden steunbetuigingen ontving, onthulde later dat haar kinderen sindsdien gewoon met krijt naar buiten gingen om te spelen. Ze laten zich niet intimideren en spelen gewoon op straat! “Het spijt me, maar iedereen die vindt dat hiervoor een klacht moet worden ingediend heeft een ernstig probleem,” zegt ze.

Bron: ongelooflijk.co

Beeld: Twitter & Pexels

You May Also Like