Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Bom ontploft tussen André en Rachel Hazes: ‘Hij is ontzettend en teleurgesteld”

andre en rachel hazes

Er is een bom ontploft tussen André en Rachel Hazes. Dit nadat afgelopen weekend een vertrouwlijke brief lekte waarin André het uitmaakte met Sarah van Soelen, en vooral Monique er niet best vanaf kwam. Yvonne Coldeweijer meldt: “André weet 100% zeker dat het Rachel was en heeft daarom het contact met haar verbroken.”

André en Rachel Hazes
Embedded van Ditjesendatjes

Vertrouwelijke brief

Yvonne kreeg vorige week vanuit het niets ineens een brief in haar brievenbus. Tot haar verbazing bleek hier dé vertrouwlijke brief van zes A4-tjes in te zitten, die André vorig jaar aan Sarah en haar ouders schreef. Hierin legde André veel van de schuld bij Monique. Zo schreef hij onder meer: “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

Kwaad een teleurgesteld

In haar nieuwe Youtubevideo van Yvonne bevestigt Yvonne dat het Rachel was die haar de brief zou hebben gestuurd, zoals velen al vermoedden. Rachel heeft nooit een goede band gehad met Monique. Yvonne: “Ik heb begrepen van spionnen dat het in ieder geval op dit moment zo lijkt alsof hij echt zó ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder, dat hij echt het contact heeft verbroken. En het schijnt zelfs dat hij zoiets heeft van: ik wil haar nooit meer zien. Want dit had hij nooit verwacht.”


Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram

You May Also Like