Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt brute ‘retro-brommer’ e-bike voor een prima prijsje

Beeld: Bol.com

Wanneer het gaat om de beste e-bike deals, voor een scherpe prijs, kun je regelmatig terecht bij Lidl of Aldi. Deze keer is het ‘gewoon’ Bol.com, die met deze brute e-bike in de stijl van een retro-brommer komt, voor een prima prijsje.

retro brommer e-bike

De e-bike van Bol.com

De e-bike of ‘fatbike’ van Bol.com valt in de categorie pedelec, een elektrische fiets die trapondersteuning biedt tot 45 kilometer per uur in plaats van 25 kilometer per uur, best wel snel (je helm niet vergeten dus). Verder zijn de wielen voorzien van 20 inch flat tires m.a.w een lekke band komt zelden voor. De koplamp laat het wel lijken alsof je een custom bike hebt. We zien dat de 500W motor in het achterwiel verwerkt is, de 15Ah accu is afneembaar en zit bevestigd op de stang van de elektrische fiets. Niet te vergeten dat de e-bike onder meer over 7- Speed Shimano-versnellingen, schokbrekers voor en achter, schijfremmen voor en achter beschikt en een simpel LED-display bevat. Kopen? Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

retro brommer e-bike

Productomschrijving

In de productieomschrijving op Bol.com staat te lezen: ‘Deze OUIXI elektrische FATBIKE zal je geheel ontzorgen tijdens de winterperiode, dit is de ideale FATBIKE, met zijn diepe profielen en breed oppervlak geeft deze bike een enorme stabiliteit en maximale grip. Deze topbike heeft een krachtige 750W motor, uiteraard een bike om iemand mee te vervoeren. Deze FATBIKE is voorzien van een gashendel waarmee gemakkelijk een hoge snelheden behaald kunnen worden tot 50 km.’

Check ook: Lidl geeft dikke korting op Colorado E-bike Arrow 28″ – SGXL.NL

Bron: Manners
Beeld: Bol.com

You May Also Like