Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com geeft nu dikke korting op de iPhone 14 Pro!

Beeld: bol.com

De lancering van een nieuwe iPhone is altijd een opwindende gebeurtenis. Hoewel de populariteit van smartphones in de afgelopen jaren vrijwel gelijk is gebleven, zijn er toch talloze mensen die vol spanning uitkijken naar het nieuwste model. De echte diehard fans aarzelen niet en schaffen het nieuwe toestel aan op de eerste dag van de release, terwijl anderen tevreden zijn met het ‘oude’ model dat nog steeds uitstekend functioneert. Voor deze laatste groep mensen is er echter goed nieuws, want de iPhone 14 Pro is aanzienlijk in prijs verlaagd.

Laagste prijs

Bij bol.com is op dit moment de prijs van de iPhone 14 Pro het laagst, waardoor je al voor het bedrag van €1129,- eigenaar kunt worden van dit geavanceerde toestel in de elegante kleur spacegrijs. Als kers op de taart is de paarse variant zelfs nog goedkoper, waardoor het de meest betaalbare optie is die ooit beschikbaar is geweest. Voor de prijsbewuste consument biedt deze kans de mogelijkheid om een hoogwaardige smartphone te bemachtigen zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

bol.com iPhone 14 Pro

Goedkoper in de toekomst

Toch kan het zijn dat sommige mensen twijfelen en overwegen om te wachten op de lancering van de iPhone 15. Er is vaak een patroon waarbij de prijs van het vorige model verder daalt bij de introductie van een nieuwe versie. Dit zou betekenen dat de iPhone 14 Pro wellicht nog goedkoper wordt in de nabije toekomst. Echter, het is opvallend dat de prijs al vóór de officiële release is verlaagd, wat niet vaak voorkomt. Hierdoor lijkt het onwaarschijnlijk dat er binnen enkele weken weer een verdere prijsdaling zal plaatsvinden.

bol.com iPhone 14 Pro

Een van de beste

Desalniettemin blijft de iPhone 14 Pro op dit moment één van de beste smartphones die op de markt beschikbaar zijn. Met een overvloed aan geavanceerde functies, krachtige prestaties en een verbluffende gebruikerservaring, heeft dit toestel al indruk gemaakt op velen. Voor wie graag wil genieten van de nieuwste technologieën en een uitstekende smartphone-ervaring, is de iPhone 14 Pro een uitstekende keuze. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier

Check ook: iOS 16.4 brengt deze 31 nieuwe Emoji naar je iPhone

Bron: gadgetgekkies.nl

Beeld: bol.com

You May Also Like