Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Boer Dolf slaat modderfiguur met zwak optreden in talkshow Renze

boer dolf

Zoals we op de hoogte zijn, zijn de boeren flink aan het protesteren tegen de plannen van de overheid. Om deze reden proberen ze hun mening door te drukken, maar dat lukt niet altijd. Onlangs werd boer Dolf door Maxim Hartman met de grond gelijk gemaakt in de talkshow Renze. Dolf was opnieuw uitgenodigd en sloeg een modderfiguur met een bijzonder zwak optreden.

Nemen de boeren het te ver?

De overheid wilt door het hele land de uitstoot van stikstof laten dalen: dat betekent dat veel boerenbedrijven zullen moeten krimpen of sluiten. We snappen dus dat de boeren hier niet blij mee zijn en dus ook waarom ze demonstreren. Maar er zijn sommige gevallen, waarbij ze brandende hooibalen en ladingen mest op de snelweg pleuren en aannemers die de zooi opruimen bedreigen, waar ze iets te ver gaan. De blokkades van woensdag zorgde op twee plekken zelfs voor ongelukken.

Zwakke argument

Boer Dolf zat gister bij Renze aan de tafel, waarbij hij probeerde de auto ongelukken goed te praten. En om eerlijk te zijn, het was niet helemaal duidelijk. Zijn argument klopte van geen kanten.

Bron & beeld: Skoften

You May Also Like