Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Blondjes maken hun reputatie waar tijdens het schoonmaken

blondjes reputatie

Stel je voor: een schoonmaak avontuur dat je kijk op huishoudelijke taken voorgoed verandert! Ontmoet deze twee energieke dames, die vastberaden zijn om schoonmaken een epische ervaring te maken. Ze hebben een riante woning met torenhoge plafonds voor de boeg, maar laten we zeggen dat ze een iets andere aanpak hebben dan de gemiddelde stofzuighelden.

“Blaaskracht en Stofzuigerblunders”

De vrouwelijke versie van ‘Buurman en Buurman’ is ontstaan, maar hun schoonmaakstijl is meer “Blaaskracht en Stofzuigerblunders.” Terwijl blondje nummer 1 met een vastberaden blik probeert het plafond te bereiken met de stofzuiger (ja, echt waar!), heeft blondje nummer 2 een ondeugend plan bedacht om haar vriendin te laten schrikken. Ze wacht geduldig, en op het perfecte moment springt ze tevoorschijn, wat resulteert in een hilarische valpartij waar ze allebei hard om moeten lachen.

Nog meer hilariteit

Maar dat is nog niet alles, want er staat een derde persoon in de kamer, slim genoeg om dit komische spektakel vast te leggen op camera. En dat, beste vrienden, is waarschijnlijk de beste beslissing die ooit gemaakt is. Want deze schoonmaakbeurt wordt een goudmijn van hilariteit en onhandige momenten. Alsof dat nog niet vermakelijk genoeg is, gebeurt er iets wat alleen in de meest absurde sitcoms zou passen: blondje nummer 2 krijgt haar haar vastgezogen in de stofzuiger. Paniek alom, maar no worries, blondje nummer 1 staat klaar om haar te bevrijden. Maar zoals je kunt raden, leidt dat tot nog meer hilariteit als blondje nummer 1 struikelt en de tafel met zich meesleurt. Ja, echt waar, de tafel valt ook om, en dit alles gebeurt in één onvergetelijke, knotsgekke middag ergens in (we gokken) het oosten van het land.

Check ook: Blondine weet nog niet helemaal hoe de Splash in Duinrell werkt

Bron & Beeld: dailybuzz.nl

You May Also Like