Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Blokfluitdocente furieus over ‘Fluitlied’ Bas Hoeflaak

Fluitlied

Tijdens een van de afleveringen van LOL: Last One Laughing van Amazon-Prime zong Bas Hoeflaak het “fluitlied” die inmiddels viraal is gegaan en door 2 miljoen mensen is bekeken. Helaas is, ondanks alle aandacht die het lied heeft gehad, niet een ieder onder de indruk ervan.

Niet goed

Blokfluit speelster én blokfluitdocente Gerlinde Neerle vertelde aan Hart van Nederland dat het “fluidlied” alles behalve goed zou zijn voor het imago van het instrument. “Dat vind ik heel erg jammer”, zegt Neerle, die naar eigen zeggen zelf hard aan het werk is om het instrument op de kaart te zetten. Dit soort video’s gooien volgens haar roet in het eten op deze manier.

Geen ervaring

Bij het zien van de video was Neerle al erg teleurgesteld. “Het is weer raak. Om maar direct met de deur in huis te vallen: wat hij laat horen is verschrikkelijk”, is ze van mening. Verder zei ze dat Bas Hoeflaak duidelijk geen ervaren blokfluitspeler is: “Je ziet direct dat hij nog nooit op een blokfluit heeft gefloten, hij houdt namelijk zijn verkeerde hand boven. Het geluid dat uit de fluit komt is tenenkrommend.”

Check ook: Wesley Sneijder neemt Andy van der Meijde hilarisch in de maling

Bron: showieso.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like