Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bloedmooie Yolanthe Cabau onzeker over lichaam: ‘1 of 2 van die vervelende pukkeltjes’

yolanthe cabau

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens als we zeggen dat Yolanthe Cabau één van de meeste mooie vrouwen in Nederland is. Dat valt door geen enkel iemand te ontkennen. Toch kunnen bloedmooie vrouwen ook onzeker zijn, dat blijkt wel uit een interview in de Grazia waarin ze hier open over praat.

yolanthe cabau

Yolanthe Cabau

Sommige mannen en vrouwen die staan uren per week in de sportschool om een sixpack te krijgen. In 2021 had Yolanthe ook een sixpack, maar daar was ze alles behalve blij mee: “Acht maanden geleden was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes”, vertelt ze aan Grazia. “Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes.”

Tevreden

Gelukkig is Yolanthe nu een stuk blijer met haar lichaam: “Ik zit nu in een fase waarin ik erg blij ben met mijn lijf, maar ik heb ook mijn dingetjes”, zegt Yolanthe. “We hebben allemaal van die dagen dat zelfs je wimpers niet goed willen zitten. En de week voordat ik ongesteld moet worden krijg ik altijd een of twee van die vervelende pukkeltjes op mijn gezicht. Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken.” Voor ons maakt het niet uit hoe je eruit ziet Yolanthe, wat ons betreft ben je altijd één van de mooiste van ons land.

Bron: Shownieuws
Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

You May Also Like