Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bizzey verlaat podium Polderfest al na 3 minuten na bierdouche

Bizzey Polderfest

Feesten is altijd erg leuk. Met muziek erbij word het heel wat leuker. Daarom betalen organisatoren flinke bedragen voor bekende artiesten. Helaas is het de afgelopen tijd de trend geworden om bepaalde artiesten te trakteren op bierdouches. Een van die artiesten is Bizzey. Afgelopen weekend besloot hij al na 3 minuten te vertrekken, nadat hij bekogeld werd met bier.

Populariteit

De keuze van de organisatoren van Polderfest in Dronten was gevallen op Leendert “Leo” Roelandschap, beter bekend als Bizzey. Hij is erg populair om onder andere zijn track “Traag” die miljoenen keren is bekeken. In juni 2019 won Bizzey FunX Music Award voor de artiest van het jaar. Geen wonder dat hij een veelgeboekte artiest is, voor wie je flink wat geld moet neertellen.

Teleurstellend

Bizzey’s optreden op het Polderfest in Dronten was maar net begonnen of een gast gooide al een beker bier naar hem toe. Voor de artiest was de maat in ieder geval gelijk vol en hij verliet het podium meteen, terwijl hij het publiek en de organisatoren teleurgesteld achterliet. Polderfest liet zijn teleurstelling blijken met een post op hun Facebookpagina.

Bron & Beeld: vkmag.com

You May Also Like