Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bizzey verlaat podium na Overijsselse bierdouche: ‘Bedankt voor de 15K’

Bizzey
Beeld: Dailybuzz

Tegenwoordig is het een soort traditie geworden dat er bij optredens met bier wordt gegooid. Als artiest moet je er dan ook op voorbereid zijn. Bizzey was er echter allesbehalve blij mee toen hij op een bierdouche werd getrakteerd. Hij stopte de show en liep weg...

Bizzy

Oké, voor wie zich afvraagt ​​wie Bizzy is: Leendert (Leo) Roelandschap, zoals zijn echte naam is, is een Nederlandse hiphopartiest en DJ. Als hiphopartiest weet je dat er op sommige plekken in ons land bier naar je wordt gegooid, daarom is het handig om een ​​paar extra setjes kleding mee te nemen, vraag het maar aan Bizzey.

Flesje tegen hoofd

Bij het Koningsfeest in Denekamp werd de rapper uitgenodigd om op te treden en daar vloog het bier ook door de lucht. Bizzey probeerde dat in eerste instantie op te lossen door de daders op het podium te laten roepen, waarbij het publiek ze een flinke bierdouche gaf. Als je het ons vraagt leken de jongens ervan te genieten, maar goed. Bizzey had daarmee het probleem nog niet opgelost, want kort daarna werd er weer een flesje naar hem toegegooid. Moest hij alweer gaan zoeken tussen de 2000 mensen wie alweer een flesje naar hem had toegegooid? Nee, dat deed hij niet in plaats daarvan verliet hij het podium alvorens hij ze bedankte voor zijn gage van 15 duizend euro.

Bron: Dailybuzz

Beeld: Dailybuzz

You May Also Like