Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit bizarre bedrag gaat Matthijs de Ligt per minúút verdienen bij Bayern München

matthijs de ligt

Matthijs De Ligt gaat voor 80 miljoen euro van Juventus naar Bayern München verhuizen. Zijn salaris zal naar verwachting aanzienlijk stijgen. We zullen een indicatie geven van wat hij per jaar tot per seconde zal gaan verdienen bij Bayern München.

Het salaris van Matthijs de Ligt bij Bayern München

Het salaris is nog niet officieel bekendgemaakt, maar er wordt geschat dat Mattijs de Ligt tussen de 17 en 19 miljoen euro per jaar gaat verdienen in “der Rekordmeister”. Dit betekent dat het salaris van Matthijs De Ligt fors wordt verhoogd. Zijn totale jaarinkomen bij Juventus bedroeg10 miljoen euro.

Hij verdient dit elke seconde

Voor de berekening gaan we uit van een jaarsalaris van 18 miljoen euro per jaar. Dus dat wordt 1,5 miljoen euro per maand. Per week is dat €346.153,85. Bayern München betaalt hem dus € 49.315,07 per dag en dat is €2.054,79 per uur. Per minuut wordt dat dus €34,35 euro en per seconde €0,57. Bij Juventus was dat 0,32 euro. De berekeningen zijn gebaseerd op alle seconden van de dag, niet op lonen op basis van gewerkte uren. Matthijs heeft volgens de NOS een vijfjarig contract bij Bayern München getekend.

Bron: manners.nl

Beeld: Twitter & Instagram

You May Also Like