Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bizar: Deze vuilnisbelt in Gouda kost bijna een half miljoen euro

vuilnisbelt gouda

Als je denkt dat de huizenmarkt niet erger kan, dan heb je dit huis in Gouda nog niet gezien. De associatie bij dit huis ligt heel dichtbij een vuilnisbelt, maar toch kost dit huis bijna een half miljoen euro. Wanneer is die huizenmarkt-gekte voorbij? Want dit kunnen we natuurlijk niet meer serieus nemen.

vuilnisbelt gouda

Vuilnisbelt

Als je je huis verkoopt, wil je natuurlijk dat er mooie foto’s worden gemaakt. Dat betekent ook dat je je huis moet opruimen en lelijke dingen uit het interieur weghaalt. De eigenaar van deze woning in Gouda heeft die memo zeer zeker gemist, gokken we zo. Of misschien niet. Dan vragen we ons voornamelijk af hoe dit huis er vóór de schoonmaak uitzag.

Half miljoen euro

Het ziet er uit alsof er jarenlang niet is opgeruimd en schoongemaakt. Er is eigenlijk niet eens een looppad te zien. Als het er al zo uit ziet op de foto’s, dan willen we ons niet eens afvragen hoe het daarbinnen ruikt. Het erge is nog dat deze woning te koop staat voor 479.000 euro. Begrijpen jullie het nog? Bekijk de foto’s van deze vuilnisbelt hieronder:

Bron: Instagram interieurterreur
Beeld: Funda