Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bizar: Dit verdiende de maker van de iBeer-app

iBeer-app

Toen de iPhone net op de markt kwam en het hebben van een smartphone opkwam, waren veel mensen verbaasd hoeveel je er eigenlijk mee kon doen. Je had allemaal geinige apps die je kon downloaden. Eén daarvan was de iBeer app. Met deze app leek het net alsof je bier uit je telefoon dronk. De maker van deze app heeft onthuld hoeveel geld hij hiermee heeft verdiend!

iBeer app

Het klinkt nu een beetje dom, maar vroeger was een app zoals iBeer het meest indrukwekkende ding wat je op een dag zag. Hoe kan een telefoon ervoor zorgen dat het lijkt alsof je bier uit je telefoon drinkt?! Het was dan ook niet zo gek dat de app één van de meest populaire apps van die tijd was.

Bizar bedrag

De bedenker van de app was de destijds 37-jarige goochelaar Steve Sheraton. Hij verdiende enorm veel geld met de iBeer app. Op het hoogtepunt kwam dit bedrag neer op zo’n 20.000 dollar per dag (!). Op het moment dat hij de app ontwikkelde was Steve niet de rijkste. Sterker nog: hij sliep bij een vriend op de bank. Op het internet harkte hij wel miljoenen views binnen toen hij de app nog een video was die je nog zelf moest timen. Deze video verkocht hij vervolgens voor 3 dollar, wat hem per dag ongeveer 2.000 dollar opleverde.

Apple

Na een tijdje ging hij op gesprek met Apple, dat naar manieren zocht om aan software-ontwikkelaars te tonen hoe je de toen nieuwe functionaliteit van de iPhone om bewegingen te meten te demonstreren, waardoor de app in no-time de populairste app van de Appstore werd. Op het hoogtepunt verdiende hij dus tussen de 10.000 en 20.000 dollar per dag. Dat is toch een heel lekker bedrag! Wat Steven nu doet? De inmiddels 52-jarige goochelaar chillt ‘m lekker in het Spaanse zonnetje. Wij snappen dat!

Bron: JFK.men

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like