Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bijzonder: Patricia Paay verbaast door mee te doen in reclame met wc pot

patricia paay reclame

Vijf jaar geleden ging een berucht plas-filmpje van Patricia Paay rond dat niet rond hoorde te gaan. Een nachtmerrie natuurlijk en daarom is het ook des te bijzonder dat Patricia Paay op dit moment te zien is in een reclame met een wc-pot. We gaan er maar vanuit dat Patricia het incident heeft verwerkt!

patricia paay reclame

Patricia Paay

Patricia Paay speelt in de reclame van Sanisale, een bedrijf waar je badkamers en onderdelen hiervoor kunt kopen. De reclame heeft dezelfde insteek als de reclames van de Postcode Loterij. Daar gaan de presentatoren langs de deuren om grote geldprijzen uit te delen. Sanisale doet dit nu met cabaretier Steven Brunswijk en dus Patrica Paay. Niet met een grote geldprijs, maar met een wc-pot. Dit allemaal in het kader van ‘Bij Sanisale is altijd prijs!’ Toch doet het ons sterk denken aan de plas-video van een paar jaar terug…

Associatie

Of Patricia deze associatie er ook bij heeft weten we niet. We weten wel dat Angela de Jong het een vreselijke reclame vindt. Ze zegt er in het AD het volgende over: “Maar heeft u het spotje gezien waarin Patricia Paay met een spotgoedkope wc-pot de deuren langsgaat alsof het het winnende lot van de Postcode Loterij is? Als ik haar was, zou ik tot in lengte van dagen elke associatie met urinestralen vermijden, maar goed, ik ben haar natuurlijk niet.” Duidelijke taal! Je ziet het reclamespotje hieronder:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like