Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bij deze LLdL-deelneemster mag je vreemdgaan, zolang je maar dronken bent

lang leve de liefde vreemdgaan

Het is in veel relaties niet gebruikelijk: vreemdgaan. Het maakt dan niet meer uit of je vreemd bent gegaan in nuchtere staat of dat je katje lam in de kroeg iemand hebt ontmoet. Deze vrouw in Lang Leve de Liefde vindt vreemdgaan niet erg zolang je maar dronken was toen het gebeurde. Opmerkelijk!

Lang Leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Deze 24 uur wordt vastgelegd met verschillende camera’s waardoor we regelmatig kunnen meegluren op ongemakkelijke, vreemde en bizarre situaties die mensen hebben. Ook deze scène is bijzonder te noemen.

Vreemdgaan

De blondine vindt namelijk dat vreemdgaan niet heel erg is zolang je maar dronken bent als het gebeurt. Niet een heel veelvoorkomende mening, maar wel goed om te weten als jij het lastig vindt om in een relatie trouw te blijven; deze dame is te place to be! Maar pas wel op: volgens de vrouw moet het ook zeker niet wekelijks gebeuren, want dan zit het natuurlijk niet goed. Nou ja, dat begrijpen we dan weer wel. Bekijk het fragment hieronder:

You May Also Like